Traiteur

Een feest is pas geslaagd als je je gasten een onvergetelijke maaltijd kan aanbieden. Hiervoor is Quadratura de ideale partner. Wij bouwen graag een feestje, en willen onze ervaring met je delen.  Tijdens onze jarenlange ervaring brachten onze feestbuffetten al veel mensen bij elkaar. Een royaal pastabuffet, een degustatiebarbecue met verse groenten of een ruim assortiment aan belegde broodjes? Dit doen we graag!

Van babyborrel tot trouwfeest

De broodjesschotels van Quadratura zijn op jouw maat: houden je gasten van speciale broodjes of liever de klassiekers? Met een ruim assortiment aan belegde broodjes, met verse groenten en slaatjes, maak je je gasten gegarandeerd blij.

De pastabuffetten van Quadratura zijn de perfecte warme maaltijd voor een groep. Kies uit ons assortiment, of vraag naar onze specialiteiten. Linguine, tagliatelle, Rigatone of parpadelle? Delizioso!

We verzorgen ook je barbecue tijdens je feest.

Ontbijt

Een royaal ontbijt is een verwennerij. Bij Quadratura zweren we bij heerlijk spek, eierbereidingen en kraakverse broodjes in de ochtend. Oh ja, en beleg en confituren. En ook yoghurt en vers fruit. En fruitsap niet te vergeten! Ook hier beantwoorden we graag aan jouw individuele wensen. Ontbijt is mogelijk vanaf 10 personen.

Afternoon tea of picknick

Misschien heb je wel een wens die zo anders is dat je het amper durft te zeggen. Misschien wil je een picknick op een veldweg, of een afternoon tea in de tuin van je ouders? Wil je je collega’s verrassen met een ontbijtbuffet? Quadratura is jouw foodpartner voor een leuk feest.

Waarom kiezen voor Quadratura voor je feest:

  • Een buffet op maat, volgens jouw wensen en budget
  • Feestmaterialen – borden, servieten, presentatiemateriaal – inbegrepen
  • Standaard of extra creatief: we doen het!
  • Ter plaatse geleverd en opgesteld

Meer weten? Neem dan contact op voor meer informatie of vraag online een offerte aan!